Publicat el 19/05/2020

La revista La Clau se suma a la campanya Sempre al costat del comerç amic per ajudar els negocis de proximitat amb importants descomptes publicitaris

Coneixedors de les necessitats del teixit comercial i local, en aquests moments tan difícils La Clau vol estar més que mai al seu costat, informant i facilitant la comunicació de reobertura de comerços i empreses de serveis per ajudar-los a tenir el màxim nombre de clients i incrementar l’afluència de públic. Per això, s’ha adherit a la campanya Sempre al costat del comerç amic iniciada per més de 150 mitjans de proximitat d’arreu del territori associats a l’AMIC (Associació de Mitjans de la Informació i Comunicació), que vincula mitjans i comerç de proximitat.

En el marc d’aquesta campanya i amb l’objectiu de contribuir a l’activació del comerç i empreses de servei local, La Clau facilitarà importants descomptes als seus clients a través de xecs regal perquè aquests pugin accedir a espais publicitaris que arribin al màxim de públic i ajudin a conscienciar la població de la necessitat de comprometre’s amb el seu comerç de proximitat.

Amb aquests xecs regal de publicitat, que aniran de 100 a 400 €, La Clau ofereix una eina molt potent per dinamitzar la reobertura dels establiments de proximitat. A més, el disseny i la creació de la publicitat, tant per a la revista com per a les xarxes socials de La Clau (Facebook i Instagram, amb l’etiqueta #Benvinguts) seran sense cap càrrec.
Tots plegats ens hem d’adaptar a la nova realitat i fer-ho junts és la millor manera!
La Clau

 

Deixa un comentari