Publicat el 30/04/2021

L’Ajuntament de Premià de Mar ha programat un itinerari de formació ocupacional destinat a formar professionals per a la cura de les persones

Les formacions, que es duran a terme els mesos de juny i juliol amb la col·laboració del Casal Benèfic Premianenc, és un dels compromisos acordats a la Taula de Pacte per la Reactivació Social i Econòmica.
L’itinerari s’adreça a persones en situació d’atur, o professionals en actiu, i inclou tres accions formatives complementàries:

Formació bàsica en atenció sociosanitària a domicili
L’objectiu és capacitar als i a les alumnes per desenvolupar competències professionals relacionades amb l’atenció i suport a persones dependents.
Formació presencial de 60 hores de durada.
Informació i inscripció: https://premiademar.cat/document.php?id=20440

Introducció a l’auxiliar de geriatria
Formació que dota als i a les alumnes dels coneixements bàsics, teòrics i pràctics, per poder atendre les necessitats físiques i emocionals i conèixer i saber fer ús de les eines d’ajuda a les persones grans.
Formació presencial de 20 hores de durada, inclou 12 hores de pràctiques.
Informació i inscripció: https://premiademar.cat/document.php?id=20441

Gestió emocional
Formació a càrrec dels professionals de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena sobre la gestió emocional en situacions detectades en el treball diari en una residència (dols/pèrdues, alteracions emocionals…).
Formació presencial de 15 hores de durada.
Informació i inscripció:
https://premiademar.cat/document.php?id=20439

 

 

 

Deixa un comentari