Publicat el 06/11/2017

L’equipament, que està al carrer Bellavista, compta amb uns 1.000m2, font per a les mascotes, dispensador de bosses i zona d’agility. L’Ajuntament d’Argentona està enllestint aquests dies un espai d’esbarjo per a gossos, que està ubicat a la zona on s’hi ubicava l’antiga àrea d’emergència de residus.

Es tracta d’un espai d’uns 1.000 m2 i delimitat per una tanca d’un metre i mig d’alçada. Aquest nou equipament comptarà amb una única zona de pas, habilitada amb un espai que servirà de vestíbul, per facilitar el traspàs entre els usuaris. L’espai d’esbarjo comptarà amb uns bancs per als propietaris i cuidadors de gossos, fabricats amb plàstic reciclat.

També s’ha habilitat un punt d’aigua per a les mascotes, dispensadors de bosses i dipòsits per llençar-hi les deposicions dels animals. L’espai d’esbarjo compta amb una zona delimitada per a les deposicions i també una zona d’agility amb diversos elements plàstics i de fusta perquè els animals hi puguin jugar.

Aquest espai d’esbarjo estarà obert les 24 hores del dia i es regirà segons l’ordenança municipal de tinença d’animals. Els animals podran anar deslligats, a excepció d’aquells tipificats com a perillosos. Els propietaris hauran de seguir les habituals normes de comportament, drets i deures.

Deixa un comentari