Nou espai de consulta i orientació psicològica a l'Institut d'Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/02/2019

El nou espai d’orientació psicològica s’ha posat en marxa a partir d’aquest mes de febrer

El servei de consulta i orientació psicològica s’adreça a l’alumnat de l’Institut d’Argentona. Es tracta d’un espai obert i confidencial que es posa per primera vegada en marxa al centre i al qual podran adreçar-se de forma espontània tots els joves de l’institut que vulguin formular alguna consulta o exposar qüestions de caire personal, emocional, de comunicació i relació amb els altres.

Aquest servei estarà conduït per la psicòloga municipal i funcionarà setmanalment dins les mateixes instal·lacions de l’Institut.

L’espai està pensat per poder millorar el benestar emocional dels adolescents i les relacions de convivència al centre educatiu i les famílies; per detectar i prevenir situacions de risc i problemes de salut mental; per orientar i donar eines per a la resolució dels conflictes, així com detectar problemàtiques susceptibles de ser tractades mitjançant la intervenció comunitària o de grup i per donar suport als professionals de l’educació en l’abordatge d’aspectes emocionals i de salut mental dels alumnes.

Deixa un comentari