Publicat el 15/02/2016

Ja es troba oberta la inscripció al curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cabrera de Mar i que s’iniciarà aquest proper 19 de març a Can Martinet.

La formació es divideix en dues parts: una etapa lectiva amb 100 hores presencials, 25 hores de memòria i 25 més virtuals i una etapa pràctica amb 160 hores de pràctiques en un centre de lleure.

El curs té un cost de 150 € per als joves d’entre 18 i 30 anys empadronats a Cabrera i de 115 € per a les persones que hi accedeixen derivades pel Servei Local d’Ocupació. Per a la resta de l’alumnat el cost és de 215 €. Per tal de poder seguir adequadament la part virtual del curs es recomana als assistents disposar d’un ordinador amb connexió a Internet.

Aquest curs, reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, permet un cop superat obtenir el diploma i el carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Per a més informació podeu consultar el document descriptiu que trobareu al web: http://www.cabrerademar.cat/fitxer/6836/Dades%20inscripci%C3%B3.pdf

Deixa un comentari