Nou concurs d´estiu -La Biblioteca... una màquina del temps-! a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/07/2012

Pots guanyar un xec regal per gastar en llibres, música o cinema!. Del 15 de juliol al 15 de setembre.


T’imagines el viatge més meravellós de tots? Poder viatjar en el temps? Veure per un forat l’època en que els homes vivien en coves, passejar per l’àgora d’Atenes tot parlant amb Aristòtil o visitar el fòrum de Roma amb Juli Cèsar. Presenciar des de primera fila el setge a un castell medieval o assistir a la coronació de Carlemany. Fins i tot fer unes copes d’absenta amb Toulose-Lautrec, Monet i Cezanne en un cabaret de Montmartre, gaudir de la festa de l’alliberació de París o saber de primera mà el que ens depara el futur…
T’imagines?
La Pompeu t’hi acompanya…
Un any més, la Pompeu comença la seva mostra especial d´estiu i en aquesta ocasió et convida a fer un viatge en el temps a través de la lectura, la música i el cinema.
Per això, trobaràs per tota la biblioteca, diferents racons amb una gran selecció de llibres, cd’s i dvd’s que et traslladaran a les diferents èpoques de la història de la humanitat.
• Prehistòria: 10.000.000 aC. -3500 aC.
• Edat antiga: 3500 aC.-476 dC.
• Edat mitjana: 476-1492.
• Edat moderna: 1492-1789.
• Edat contemporània: 1789-fins l’actualitat.
Si vols participar al concurs que et proposem a continuació només has de seguir les següents instruccions:
1. Entra a
http://www.facebook.com/lapompeu i fes-te seguidor de la nostra pàgina.


2. Vés a la pestanya Concurs d´estiu “La Biblioteca… una màquina del temps” (estarà activa el dia 15 de juliol).


3. Deixa’ns les teves dades per poder contactar amb tu en cas de resultar guanyador/a (nom i cognoms, telèfon i/o correu electrònic).


4. Contesta a la pregunta:
De quin personatge històric et faries seguidor a Facebook?
La persona que aconsegueixi més vots per la seva resposta abans del 15 de setembre, guanyarà un Xec Regal per gastar en llibres, música o cinema*.


Esperem les vostres respostes: divertides, amenes, un xic esbojarrades… i molt originals!

Deixa un comentari