Publicat el 19/01/2022

La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix un programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies

 

 

Comença l’any amb un nou Club de lectura virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. L’escriptor i periodista Xavier Aliaga comentarà la seva novel·la més íntima i colpidora, “Ja estem morts, amor”.

La interacció entre lectors i conductors es fa a través de l’app de comunicació instantània Tellfy.
Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:
– Instal·lar Tellfy en el dispositiu
– Crear un usuari a Tellfy i
– Sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç que trobareu clicant al títol de cada club.

Els clubs tenen una durada d’uns 20 dies aproximadament. La dinàmica per a cada llibre serà semblant a la dels clubs de lectura presencials: en un primer moment, a través d’un vídeo i amb el suport d’altres documents, el conductor donarà pautes, orientacions i claus de lectura; després, durant el període de lectura, els participants podran exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació; finalment, els lectors i el conductor es trobaran per videoconferència per fer el comentari final de l’obra.

Els participants podran demanar en préstec el llibre de lectura a través de la plataforma eBiblio el dia que comenci el club.

Per formar part d’alguna d’aquestes comunitats lectores cal inscriure’s en algun dels clubs de lectura virtuals actius.

Club de lectura virtual “Ja estem morts, amor”

Es comentarà el llibre Ja estem morts, amor de Xavier Aliaga (Angle editorial). Dinamitza el club de lectura l’autor de la novel·la.
Inici del club de lectura: dimarts 25 de gener.
Trobada virtual: dijous 10 de febrer, a les 19.00 h
Inscripcions

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Treball digne i creixement econòmic” i número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”.

Redació
Imatge i font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari