Publicat el 04/11/2015

El projecte Horitzó compleix 13 anys amb nou alumnes de 3r i 4rt d´ESO dels dos instituts del municipi, que a partir del 4 de novembre, iniciaran la seva primera experiència en el món del treball. L´objectiu d´aquest projecte és motivar aquests alumnes per tal de prevenir l´absentisme i l´abandó prematur dels estudis, ajudar-los a superar l´ensenyament obligatori i alhora estimular els seus interessos professionals i laborals.
El dimarts 3 de novembre es va fer a l´Ajuntament l´acte de signatura dels convenis de col·laboració amb els dos instituts de secundària, el Vilatzara i el Pere Ribot, amb la presència de l´alcalde, el regidor d´Ensenyament, el personal municipal que coordina el projecte, les directores dels dos instituts, els alumnes participants i els seus pares o tutors.
Enguany s´ofereixen 12 tallers a diferents àrees i serveis municipals i també a comerços del poble.
Els tallers proposats estan pensats com un primer contacte amb el món laboral amb l´objectiu d´incentivar els interessos dels joves en aquest àmbit i són els següents: taller de serveis (brigada d´obres i serveis), jardineria (brigada de jardineria), pintura (brigada de pintura), educació infantil (Escola Bressol Municipal), biblioteca (Biblioteca Municipal), administració (Serveis Territorials Municipals), atenció sociosanitària (Casal de Curació), comerç (llibreria Índex, floristeria Blanc Estudi Floral i sabateria Zamora), mecànica de bicicletes (Corriol) i restauració (restaurant el Terral). Els alumnes, durant el curs escolar, realitzaran tres d’aquests tallers.

Deixa un comentari