Publicat el 17/03/2022

L’any 1981 l’escoltisme es va fer un lloc a Mataró amb la fundació de l’Agrupament Escolta Arrels

 

 

Enguany, l’Agrupament celebra 40 anys d’història, i per a celebrar-ho, un dels actes que es duran a terme serà una exposició que recollirà records personals i col·lectius que s’han anat guardant durant tot aquest temps.
Es tracta d’una exposició perquè totes les persones que n’han format –i en formen– part puguin fer un viatge nostàlgic i alhora retre un petit homenatge a l’Agrupament, fent que així es mantingui viu el record de totes les vivències.

D’altra banda, és una exposició que també està dirigida a aquelles persones que no tenen cap vincle amb el Cau, però que estan interessades a conèixer com es duu a terme la tasca d’educació en el lleure.
Grans i petits estan convidats a gaudir d’una visita única i a transportar-se als orígens de l’Agrupament, però també al seu present i futur.

L’exposició serà molt interactiva. Tots els elements presents (ja siguin fotografies, objectes o documents) aniran acompanyats de textos amb una breu explicació. Alhora, també hi haurà codis QR que permetran al visitant tenir accés a un vídeo/àudio amb més informació i records visuals de la història de l’Agrupament.
No obstant això, si una cosa caracteritza el Cau, és la seva voluntat de fer servei i d’arremangar-se si cal. Per aquest motiu, també hi haurà zones participatives en què el visitant s’haurà d’arremangar, si vol, per deixar un trosset seu per a la història del Cau.

Així doncs, l’exposició pretén apropar l’escoltisme a la ciutat de Mataró des d’una perspectiva més dinàmica i a través dels ulls de l’Agrupament Escolta Arrels. Una visita que vol fer reviure experiències que, de ben segur, molts encara recordaran.

Exposició: 40 anys de l’Agrupament Escolta Arrels de Mataró
Data: fins al 24 d’abril
Lloc:  l’Ateneu Centre Cultural de Mataró (Espai Expositiu – La Riera 92 / Bonaire 3)
Horari:
De dimarts a dissabte: de 17,30 a 20,30 h.
Diumenges i festius: s’11,30 a 13,30 h.
(dilluns tancat)


Redacció
Imatge i font: Agrupament Escolta Arrels de Mataró

 

Deixa un comentari