Publicat el 05/10/2021

Non Jambi, ha estat el guanyador del primer premi del concurs de bandes musicals Delayta’ns, dotat amb 726 €, que en la seva novena edició s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar

El segon premi, de 350 €, l’han guanyat els barcelonins Yuhniversia i el tercer, dotat amb 250 €, la formació Atina, arribada des de Cardona. D’altra banda, Yuhniversia es va endur també el premi popular consistent en una actuació al local Panoràmic de Montgat.

Els Non Jambi són un quintet format per la mateixa Non Jambi, nom artístic de la compositora i cantant Mariona Vega, que també toca el sintetitzador i l’ukelele, Guillem Durante al baix i sintetitzador, la Marta Duran, saxo i cors, Pau Gil, guitarra i cors, i Pol Leiva a la bateria. La formació presenta un repertori pop-folk mediterrani amb tocs metafísics.

Un centenar d’assistents es van aplegar en cada una de les dues semifinals del concurs, celebrades divendres al vespre i dissabte al matí, mentre que la final, que va tenir lloc dissabte a les 20.30 h, va reunir 140 persones a l’Espai l’Amistat.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Mar

 

Deixa un comentari