Publicat el 19/09/2023

Jordi Noguera és el vicepresident primer, designat com a representant del sector privat com a president del Gremi d’Hostaleria del Maresme, i Cindy Rando ha estat nomenada vicepresidenta segona, designada pel sector públic

 

 

El seu nomenament de vicepreidents s’ha fet en la primera Junta General de l’organisme de la nova legislatura, pel que també s’ha donat compte de la delegació de Carme Ponsa com a presidenta, tot destacant que “l’objectiu del Consorci és promocionar el Maresme arreu del món, donar a conèixer tota la feina que es fa a la comarca. Som un gran aparador per poder difondre la nostra cultura, les activitats que es poden fer: tenim platja, tenim muntanya, tenim turisme esportiu, gastronòmic, producte de la terra… tenim un gran ventall d’activitats que es poden fer a la nostra comarca”, una tasca en la que l’organisme supramunicipal suma esforços amb els ajuntaments, gremis i associacions del Maresme.

Aprofitant que a la Junta General hi han participat representants de municipis d’arreu de la comarca, la presidenta ha volgut animar als regidors i alcaldes a contactar amb el Consorci per col·laborar en la promoció i realització d’esdeveniments arreu del territori. “La feina que fa el Consorci és molt extensa, hi ha idees que ja venen pròpies del Consorci, però també estem per ajudar a tots els ajuntaments que vulguin difondre les activitats que facin. Per les que tenen previst fer, que no dubtin en posar-se en contacte amb el Consorci per donar un cop de mà per treballar conjuntament totes aquestes activitats, perquè al final l’objectiu de tots és el mateix: donar a conèixer la comarca”, ha declarat la presidenta.

Jordi Noguera és el vicepresident primer
, representant del sector privat turístic de la comarca, qui també és el president del Gremi d’Hostaleria del Maresme. Encara la seva tercera legislatura com a vicepresident, pel que ha agraït que es renovi la confiança en el gremi atorgant-li el càrrec. Noguera ha afirmat que “ja portem uns quants anys col·laborant, ajudant i amb aquesta predisposició del sector privat per donar empenta i impuls a la promoció turística de la comarca. Renovem el càrrec amb moltes ganes i molta il·lusió per continuar donant aquest suport a la nova presidenta, la Carme Ponsa, conjuntament amb la Cindy com a segona vicepresidenta. Pensem que reforçarà aquest esperit de col·laboració i ajuda que entre tots hem de portar endavant”.

Cindy Rando és la vicepresidenta segona i designada pel sector públic com a representant de l’Ajuntament de Calella, una de les ciutats més turístiques del Maresme. Rando assumeix el càrrec per primera vegada, assegurant que “per mi és un orgull poder formar part del Consorci, que la presidenta hagi confiat en mi per oferir-me la segona vicepresidència és important. Com a municipi turístic que represento, és important que formem part d’aquest Consorci, per tant, intentarem des de Calella aportar el millor de nosaltres i treballar la comarca de valent, perquè igual que volem promocionar Calella, també entenem que s’ha de promocionar el Maresme arreu del món, com ha dit la presidenta”.

A la Junta General també s’ha designat la Comissió Permanent, que durant els propers quatre anys estarà formada per la presidenta i els dos vicepresidents, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, el president de l’Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la província de Barcelona, Joan Aubanell; l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; Elisabet Vilaró, representant de l’Ajuntament d’Alella; Manel García, representant de l’Ajuntament de Vilassar de Mar; i Maria José Rosa, representant de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

 

Redacció
Imatge i Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Deixa un comentari