Publicat el 23/10/2015

L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres convida a un taller per a pares i mares el proper dissabte 7 de novembre. La sessió porta per títol Educar sense cridar i s´adreça a famílies amb fills d´entre 3 i 16 anys. La xerrada-taller es farà a la sala de plens consistorial, de 10 a 13.30 hores. Cal inscripció prèvia a través d´aquest formulari: https://santandreudellavaneres.cat/document.php?id=9676


Donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència. Aquest és el principal objectiu de la xerrada-taller que organitzen les regidories d´Educació i Joventut, La ponent, Alba Castelví, s´autodefineix com a mare, mediadora de conflictes, sociòloga i educadora. Ajudarà els participants a afavorir la comunicació i la interacció amb els fills, amb exemples pràctics, i els animarà a posar-ho en pràctica.
És un taller que combina les sessions teòriques amb una vessant molt vivencial, en què es farà participar les famílies tot posant en comú exemples del dia a dia. Castellví guiarà els partipants a trobar la manera de no arribar a cridar als fills i filles. Els nens són un mirall: reprodueixen el que veuen i el que senten.
La xerrada s´ofereix a través de la Diputació de Barcelona i constarà de dues parts d´una hora i mitja, amb una pausa de trenta minuts.

Deixa un comentari