Publicat el 18/11/2015

La vaig adoptar d’un centre on va entrar amb moltes pupes i alopècies degut a una malaltia autoimmune que afecta a la pell i a la despreocupació d’algú que no la va estimar i va abandonar a la seva sort al carrer. 
Després  d’un mes d’haver arribat al centre, un dia vaig entrar a quarantena i allà hi era ella, tranquil·la a la seva gàbia, mirant-me amb aquells ullets, demanant que m’apropés, i això es el que vaig fer, en aquell moment es va incorporar i no va parar de moure la cua enèrgicament i donar-me petons a través dels barrots.

He de reconèixer que em va robar el cor, tan petita, tan delicada però amb tanta energia per demostrar que ella només volia afecte, només això.
A partir d’aquell moment jo sabia que l’havia de treure d’allà, desprès de casi 3 setmanes per fi me la vaig emportar, no podeu imaginar el que vaig sentir al veure-la saltar i córrer fora d’aquelles instal·lacions.
Des de aquest dia la tinc a casa d’acollida, es porta perfectament amb els meus gossos i gats, de fet jugant contínuament, sobretot amb la gata que es la que mes cas li fa. Es molt obedient, des de el primer dia fa cas sense dubtar.
Degut a la malaltia autoimmune que te, necessita medicació diària, de moment el veterinari està intentant baixar la dosis de cortisona al mínim i pot ser la podem eliminar del tot, però de moment pren una pastilla al dia. 
Aquesta malaltia no li afecta per res al seu dia a dia, de les alopècies i pupes amb les que va venir està curada al 99%, com podeu veure a la foto està guapíssima.
Si us plau NISA necessita una família definitiva, estar d’acollida no es la solució, necessita no canviar més de casa. 
No deixaré de lluitar per aconseguir una família que li doni l’estimació que es mereix.
Melanie Llamas – Voluntària ASOA
ASOA, Asociación Segunda Oportunidad Animal. www.asoa.net – 607 259 753

Deixa un comentari