Publicat el 27/02/2018

Els flocs de neu ja s’han deixat veure en diversos punts de la capital catalana, des de les Rambles fins a Gràcia o Sarrià-Sant Gervasi

La nevada s’ha intensificat a la muntanya del Tibidabo a partir de les tres de la tarda d’aquest dimarts. Els petits flocs han donat pas a ‘draps’ més consistents que ja han començat a agafar al mobiliari, parterres i teulades amb un gruix superior al centímetre.
La boira i la mala visibilitat també s’han intensificat i la temperatura ha baixat per sota dels 0ºC. Nombrosos curiosos –amb molta mainada- s’apleguen a la plaça del Tibidabo per gaudir d’una nova nevada al punt més alt de la capital catalana (516 metres).
Paral·lelament, al llarg de la jornada els flocs de neu s’han deixat veure en diversos punts de Barcelona. En alguns llocs més tímidament –com a les Rambles- i en d’altres amb més freqüència com als barris de Gràcia, les Corts o Sarrià-Sant Gervasi.
De moment, però, no ha agafat en cap zona. Al congrés del MWC, a l’Hospitalet de Llobregat, els congressistes han pogut veure com queien alguns flocs de neu a les terrasses que hi ha a l’interior del recinte.

ACN Barcelona
Foto: Pla general de la Plaça del Tibidabo on la presència de boira i de neu no deixen veure el temple. 27 de febrer de 2018

 

Deixa un comentari