Publicat el 17/03/2023

L’acte organitzat per  NeuroPremià i que duu per títol ‘Un ciutadà inconformista’ es farà a la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar

 

 

L’entitat NeuroPremià ha anunciat pel dia 29 de març un acte de record i reconeixement, però sobretot de reivindicació, del llegat de Josep Aracil, qui va ser impulsor d’aquesta i altres iniciatives cíviques (començant pel Consell Sènior) i que va morir el 15 d’abril de l’any passat.

El president actual de NeuroPremià i successor d’Aracil en aquest càrrec, el doctor Joan Guri, explicava aquesta setmana al MPM que, com diem, més que un homenatge el que es busca és “preservar la memòria” de tot allò que va aportar Aracil al municipi, al moviment sènior i, els últims temps, a l’acompanyament de persones víctimes d’ictus.

L’acte, que duu per títol ‘Un ciutadà inconformista’ i que es farà a la biblioteca Martí Rosselló a les 18 h, comptarà amb un bon grapat d’intervinents: representants de la família, l’exregidor i actual Jutge de Pau Miquel Plubins, la presidenta actual del Consell Sènior Ana Maria Medina i membres de NeuroPremià. I també hi haurà presència de l’Ajuntament. Segons Guri, aquest ventall de visions dona fe del volum d’accions que va dur a terme el creador del Consell Sènior:

Per preparar l’acte s’ha fet una feina ingent de recopilació de documents i s’ha rebuscat entre els arxius d’Aracil.

 

Redacció
Imatges i font: PremiàMedia

 

Deixa un comentari