Publicat el 20/03/2018

És l’episodi més important de l’any a la zones alta de Barcelona

La neu que ha caigut en les darreres hores ha deixat fins a 25 centímetres de gruix al Tibidabo, en el què s’ha convertit la nevada més important de l’any a la zona més alta de Barcelona, segons han informat fonts municipals.
El moment de màxima intensitat ha estat de matinada, tot i que a primera hora la pluja ha anat guanyant terreny i es preveu que la neu es vagi fonent poc a poc.
Com a conseqüència de la neu, diverses carreteres que creuen Collserola s’han hagut de tallar, tot i que passades les vuit del matí ja s’ha pogut reobrir la Carretera de la Rabassada, des de la Ronda de Dalt fins a la cruïlla de Molins de Rei, així com la BV-1415 – la carretera d’Horta a Cerdanyola- on els vehicles també hi poden circular de nou. Per contra la BV-1462 –la carretera de Vallvidrera- està oberta fins a la Plaça Vallvidrera però la resta roman tallada a la circulació, segons la Guàrdia Urbana.

Pel que fa l’afectació en el transport públic, s’ha hagut de restringir el servei a la zona de l’àmbit de Collserola, segons ha informat TMB. A primera hora del matí, no s’ha prestat servei a les línies 111, 118 i 128, a més de la 102, com a conseqüència de la neu, mentre que a les línies 130, 185 i 196 estan circulant amb limitacions per la impossibilitat d’arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la part alta de Sant Genís i el peu del Tibidabo.
La resta de la xarxa d’autobusos -nova xarxa, convencionals i de proximitat- funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro.

ACN Barcelona
Foto: Les proximitats del temple del Tibidabo després de la nevada de la matinada del 20 de març del 2018

 

Deixa un comentari