Neteja de l´entorn del riu Besòs el diumenge 13. Si vols participar vine a la última entrada del Parc fluvial al costat del pont del ferrocarril. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2012

L´Associació animalista Libera, l´Associació Vamma i Associació Segona Oportunitat Animal (ASOA) en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de Sant Adrià de Besòs i la Diputació de Barcelona duran a terme el proper diumenge 13 de maig de 2012, una neteja de l´entorn del riu Besòs. Si vols participar, vine a les 10 hores a la última entrada del Parc fluvial al costat del pont del ferrocarril.


Amb la finalitat de conscienciar i aportar un granet de sorra, el proper diumenge, es durà a terme la neteja de la llera del riu Besòs des del pont del ferrocarril fins a la desembocadura.


Les escombraries en les vies i marges dels rius contamina de diferents maneres, pot afectar aigües subterrànies i pot ser ingerida per animals causant-los la mort, però el pitjor efecte resulta en la vida marina. El cabal dels rius facilita que aquestes escombraries pugui arribar al mar i provocar efectes negatius sobre la fauna.


El 80% de la contaminació que va a parar al mar té el seu origen en terra ferma, a través de turisme costaner o escombraries que es deixen als carrers i boscos i que acaba al mar a través de rieres, torrents o rius.


No cal fer inscripció però si que cal venir amb roba i calçat adequat i preferiblement portar uns guants. T´hi esperem!!!
Associació Segona Oportunitat Animal (ASOA) – 607 259 753 – 
asoa@asoa.netwww.asoa.net

Deixa un comentari