Publicat el 18/12/2020

Amb les bústies, repartides a tots els districtes, es segueixen les mesures sanitàries contra la propagació de la Covid19 a l’evitar desplaçaments innecessaris i que es facin cues per lliurar les cartes

Els infants de Badalona ja poden dipositar les cartes a ses majestats els Reis d’Orient en qualsevol de les sis bústies reials que l’Ajuntament de Badalona ha col·locat a diversos espais concorreguts dels diferents districtes de la ciutat. Aquest matí, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria, han presentat aquestes bústies que estaran a disposició dels nens i les nenes fins a la màgica nit del 5 de gener.

Les bústies reials, que permetran que totes les cartes arribin als Reis d’Orient, es troben situades a les adreces següents;

·  Avinguda d’Alfons XIII, cantonada amb el carrer de Pau Claris
Avinguda de Martí Pujol, cantonada amb l’avinguda dels Vents
·  Carrer de Pérez Galdós
·  Plaça d’Artigues
·  Plaça de l’Alcalde Joan Manent
·  Carrer de la Riera de Canyadó, cantonada amb el carrer de Pomar de Baix

Aquest any, a diferència d’altres, a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid19, no es recolliran cartes a la plaça de la Vila. Sí que hi ha la possibilitat que els nens i les nenes que hi assisteixin podran deixar les seves cartes a la Fàbrica de Joguines, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3, i al Campament Reial, que s’instal·larà a partir del dia 28 de desembre al parc de Montigalà.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que aquestes bústies permetran a tots els nens i les nenes de la ciutat que puguin fer arribar les seves cartes als Reis d’Orient i fer cas de les recomanacions sanitàries d’evitar desplaçaments innecessaris i evitar fer cues i aglomeracions de persones. L’alcalde ha assegurat que “aquestes bústies s’han instal·lat d’acord amb ses majestats els Reis d’Orient, es troben molt a prop de tots els nens i les nenes i podem garantir que totes les cartes seran llegides perquè els Reis valorin quins regals els hi deixaran”.

 

 

Deixa un comentari