Publicat el 06/10/2016

L’octubre serà el mes de la DO amb Vi+, una nova iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que neix amb la ferma voluntat de dinamitzar el territori, donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques. El programa és el resultat i el millor aparador de la inventiva i el compromís dels agents, públics i privats, que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella amb el territori i els seus productes autòctons. El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb d’altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia.

Serà un mes sencer d’activitats, que va arrencar el 29 de setembre a les 12h al Palau Robert de Barcelona, amb l’acte de presentació i la conferència “El vi de la DO Alella com a producte de proximitat”, de la xef Carme Ruscalleda.

Aquest serà el punt de partida d’un programa que inclou prop de 90 activitats programades per promotors públics i privats en una vintena de municipis: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Badalona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Montcada i Reixac, Montornès del Vallès, Premià de Mar, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. 

A Alella es faran un terç de les activitats programades al Vi+. El municipi aporta més d´una trentena de propostes que es faran a espais privats i públics del poble. La primera d´elles va ser el Tast al Mercat que es va celebrar l’1 d’octubre.

Deixa un comentari