Publicat el 20/05/2017

La primera edició del certamen es farà del 29 de juliol al 6 d’agost a Palamós i estendrà la seva activitat a diverses poblacions de les comarques gironines

Palamós acollirà del 29 de juliol al 6 d’agost el primer Festival de Cobla de Catalunya, ‘Amb so de cobla’, que pretén reflectir la vitalitat i creativitat associada a la sonoritat d’aquestes agrupacions musicals autòctones de Catalunya en les quals predominen els instruments de vent.

La primera edició del certamen tindrà lloc a diversos espais d’aquesta població del Baix Empordà i la seva activitat s’estendrà a diverses poblacions de les comarques gironines.
Aquest projecte està impulsat, conjuntament, pel Departament de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Palamós i la Diputació de Girona. A més, ha comptat amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya i de l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós.

Segons un comunicat del Departament de Cultura, el Festival de Cobla de Catalunya permetrà gaudir tant de cobles en el seu format tradicional d’onze músics com en les seves múltiples adaptacions i estils.

ACN Palamós

 

Deixa un comentari