Neix LaMosqueta Apps, una nova aplicació infantil basada en les activitats del portal de la Fundació el Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2011

 LaMosqueta Apps, una aplicació per Ipad desenvolupada gràcies a l’acord de cooperació entre Dolores Entertainment i la Fundació elMaresme.
La Mosqueta Apps és una adaptació a la plataforma Ipad de diferents activitats del portal web LaMosqueta.cat (
www.lamosqueta.cat) i va dirigit al públic infantil en general.
El joc presenta tres activitats diferents:
•Pintar per seccions: El nen podrà escollir un color i pintar parts d’un dibuix; els estels del cel, coques de Sant Joan o les diferents parts del cos de la nostra estimada Mosqueta, entre molts altres.
•El joc de les Mil: Realitza milers de combinacions ambaquest divertit joc; crea cares, escull la roba de la princesa o adorna un arbre de Nadal al teu gust.
•Pintat lliure: Acoloreix els nostres dibuixos sense por a sortir-te de la ratlla.
El joc ja està disponible al App Store; de forma gratuïta en una versió reduïda i a 0’79€ la versió complerta.
Els beneficis obtinguts en la venta d’aquesta aplicació es destinaran al manteniment i desenvolupament de noves activitats de LaMosqueta.cat, i d’altres projectes de la Fundació.
Enllaç App Store > LaMosqueta Apps:
http://itunes.apple.com/us/app/lamosqueta/id440507754?m t=8


Primer producte sorgit de la col·laboració de l’Àrea d’Innovació i Comunicació de la Fundació el Maresme i Dolores Entertainment.
Dolores Entertainment és una jove empresa formada per persones amb molta experiència en el sector dels videojocs. Ubicada a la incubadora de TecnoCampus Mataró-Maresme, la seva activitat principal és la de crear videojocs i aplicatius propis o per a terceres persones, per a plataformes
tecnològiques com son Iphone, Ipad i Ipod Touch.
L´Àrea d´Innovació i Comunicació és el servei de la Fundació el Maresme, també ubicat al Parc Científic TecnoCampus, que gestiona i desenvolupa projectes innovadors i aquells relacionats amb l´aplicació de les Tecnologies de la Informació i el Coneixement (TIC) al benestar, l´aprenentatge, la comunicació i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Fa recerca aplicada i vigilància tecnològica. Vetlla perquè les pràctiques innovadores i les noves tecnologies siguin un eix transversal de treball a tota l´entitat. Presta el Servei d´Assessorament i formació Tecnològica als professionals dels diferents serveis i centres.

Deixa un comentari