Publicat el 18/03/2015

Crida Premianenca presenta públicament la Wiki Premianenca, una eina virtual de participació i treball col·lectiu que dóna continuitat a les dinàmiques iniciades a la COP 2015 (Jornada de treball municipalista). La Wiki Premianenca és una plataforma en format wiki que permet compartir continguts, problemàtiques i propostes per a Premià de Mar.
Des de Crida, es creu en una participació política constant i des de la base, per part de tots i totes. La plataforma online wikipremianenca.cat permet seguir en aquesta línia per, no només opinar i aportar idees, sinó també fer que aquestes prenguin forma i es desenvolupin en un procés de treball col·lectiu.
La ciutadania ha de tenir al seu abast la possibilitat d’incidir en les polítiques que l’afecten, especialment des de l’àmbit municipal. Entre tots i totes s’ha de treballar per fomentar la participació i crear espais de debat i feina conjunta. La COP2015 va nèixer amb aquest objectiu i ara, amb la wikipremianenca, es podrà seguir treballant col·lectivament per crear un programa polític nascut des de la base.
Evidentment, per facilitar la tasca a tots aquells que ho prefereixin, es mantenen sempre oberts els canals de contacte “tradicionals” (email, telèfon o personalment) però, en qualsevol cas, s’anima a tothom a sumar-se i col·laborar a la wikipremianenca.

Deixa un comentari