Publicat el 27/08/2015

 Aquest estiu ha nascut la primera Associació de Panniers (www.elpannier.com), creada amb l’objectiu de divulgar les tasques pròpies del rol de Pannier, l’expert en pa, i per extensió, les possibilitats que aquest aliment té en un establiment gastronòmic com a matèria prima i diferencial per al servei de sala.
Carregada de secrets del pa per compartir amb els apassionats de la gastronomia i amb l’objectiu d’impulsar la cultura del pa en el sector de la restauració i l’hoteleria, l’associació formarà i acreditarà com a Pannier a tot aquell interessat en cocció, presentació, servei i maridatge de pans.
Al capdavant de l’Associació, Francesc Altarriba, consultor i expert en pa, segueix consolidant en el món de la restauració la novetat mundial que va suposar crear i impulsar la figura del Pannier com a eslavó imprescindible en el servei de sala d’un establiment gastronòmic-
Des dels seus inicis a la Universitat de Vic (Barcelona) i en diferents escoles de renom a nivell culinari, la figura del Pannier s’ha anat fent lloc progressivament en locals gastronòmics moderns que han apostat per la diferenciació i la qualitat en els seus banquets i serveis. 

Deixa un comentari