Publicat el 15/04/2020

La Clau, amb una trajectòria de 36 anys, és actualment el mitjà de comunicació més llegit als pobles del Baix Maresme. Ara, en el marc d’uns nous temps, evoluciona cap endavant per oferir nous serveis centrats en les xarxes socials per a l’àmbit empresarial. Així, s’ha creat La Clau Social Media, un servei pensat per donar suport estratègic a les empreses en  màrqueting ‘on-line’.

La Clau Social Media compta amb un experimentat equip de dissenyadors gràfics, redactors i tècnics en màrqueting publicitari. Com a novetat, ha incorporat un Social Media Manager, un professional de l’àmbit del màrqueting en línia que prepara i planifica l’estratègia de les marques i empreses en els mitjans socials perquè les desenvolupin els Community Manager.
Amb aquesta nova proposta s’ofereix un servei de qualitat, proximitat i a la carta, per ajudar a posicionar l’empresa o marca dins de l’entorn digital, facilitant, alhora, l’accés a borses de clients potencials.

Quins són els serveis de La Clau Social Media?

  • Creació i gestió professional de perfils d’empreses en xarxes socials. Elaboració i gestió dels diferents perfils d’empresa en Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, etc.,  per comunicar amb efectivitat el missatge desitjat i aconseguir la millor reputació.
  •  Desenvolupament de continguts. Redactat de contingut de qualitat amb informació d’interès que cridi l’atenció dels seguidors del perfil.
  • Publicitat en xarxes socials. Creació i optimització de les campanyes publicitàries a les xarxes, arribant a un públic objectiu molt segmentat i deixant que la inversió en publicitat la decideixi el propi client.
  •  Connexió del web amb les xarxes socials. Implementar les millores necessàries perquè el web pugui compartir els continguts amb totes les xarxes socials.


Quines són les modalitats que ofereix La Clau Social Media?

  1.  Pla bàsic: Creació i configuració de perfil en xarxes socials. 10 publicacions per setmana. Gestió de comunitats. Campanya social ads. Informe mensual.
  2. Pla prèmium: Creació i configuració de perfil en xarxes socials. Creació de contingut. 14 publicacions per setmana. Gestió de comunitats. Campanya social ads. Política de hashtags. Estudi de la competència. Informe mensual. Analítica digital.
  3. Pla a mida: Configuració d’un pla i un pressupost a mida en funció de les diferents necessitats del client.

La Clau Social Media ofereix també un servei complet per tirar endavant l’assessorament i gestió professional de tots aquells aspectes que comporten una estratègia de màrqueting: optimitzar la gestió dels perfils de les empreses en xarxes socials i analitzar els resultats obtinguts per projectar el negoci.

Deixa un comentari