Publicat el 21/03/2022

Rita Payès, Núria Graham, Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons, protagonistes de la primera edició del festival de música Floral

 

 

 

La cantant Judit Nedderman ha creat el festival Floral, un nou certamen de música amb perspectiva de gènere que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, població natal de Neddermann, del 20 al 22 de maig.
Rita Payès i Elisabeth Roma, Núria Graham, Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons, protagonitzen la primera edició, que ja té les entrades a la venda al web: https://entradas1.tomaticket.es/es/events/festival-floral-abonament
Floral planteja concerts a diversos espais emblemàtics com la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), els Jardins de Can Rafart i el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) i aposta per teixir un pont entre “dos municipis que comparteixen vincles històrics, humans i naturals”.

Judit Nedderman, juntament a l’artista i activista cultural Martí Sancliment, han anunciat la creació del Festival Floral, un nou certamen musical que tindrà lloc a Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar els dies 20, 21 i 22 de maig.

Floral vol ser “el primer festival de música i cultura de Vilassar, una proposta que vincula els dos municipis homònims a través de l’art i el patrimoni històric i cultural, amb una mirada crítica i feminista”.
La programació musical se centra en propostes de gran qualitat liderades per dones, a més d’organitzar una xerrada feminista.
El Festival aplica la perspectiva de gènere i posa de manifest que en l’àmbit de la música s’està lluny de la igualtat de gènere. “Hauria de poder ser normal plantejar una programació amb una majoria de propostes liderades per dones, i no pas l’excepció o la novetat”, afirmen les persones organitzadores.

El Festival Floral acollirà els concerts de:
– Núria Graham i Clara Aguilar el dia 20 de maig a la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar),
Rita Payès i Elisabeth Roma el dia 21 de maig als Jardins de Can Rafart (Vilassar de Dalt) i
Clara Peya el dia 22 de maig al Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) a més
Un concert vermut a càrrec del quartet vocal Seasons el mateix diumenge 22 de maig als Jardins de Can Banús (Vilassar de Dalt).

Floral adopta aquest nom per teixir un pont entre dos municipis que comparteixen vincles històrics, humans i naturals, fent referència a una de les principals activitats econòmiques i tradicionals de la zona: la floricultura.

El Festival Floral està dirigit i organitzat per Judit Neddermann i Martí Sancliment a través de la productora Neandertal Records de la qual també en forma part el cantautor Ferran Savall i amb qui organitzen altres iniciatives culturals i socials com concerts a hospitals i centres penitenciaris.

 

Redacció
Imatge i font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari