Neix el Club Handbol Llavaneres, aquesta iniciativa vol retrobar l’esperit de l´handbol que ha estat molt present al poble i a la comarca. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/05/2012

El Club Handbol Llavaneres s’acaba de constituir com a entitat esportiva amb l’ànim de promocionar i garantir l’entorn més favorable per aquest esport d’equip. Des de la vocació i l’estímul d’un grup d’aficionats, i amb el propòsit de donar continuïtat a les activitats extraescolars ja existents al poble gràcies a la tasca de la secció esportiva escolar Serena Vall, aquesta iniciativa vol retrobar l’esperit de l´handbol que ha estat molt present al poble i a la comarca.
El club està obert a tothom qui vulgui gaudir d’aquest esport, promovent la pràctica amateur i federada i tenint especial cura de fomentar la igualtat i cultivar, per damunt de tot, el valors del fair-play.


Segons les paraules del seu president, “la vila de Sant Andreu de Llavaneres sempre ha estat molt lligada a la pràctica de l´handbol i amb aquest renaixement, el poble recupera el que durant una dècada ha estat un dels seus signes d’identitat esportiva més destacats”.


La junta directiva del club està constituïda per Xavier Melo, president, Vicenç Gonzalvo, vicepresident, Marta Burniol, tresorera, Jordi Marfany, secretari , així com els vocals Carles López, Montserrat Graupera i Joana Valero. Tots ells simpatitzants de l’esport alhora que mares i pares d’actuals jugadors cadets i infantils.


El club fa una crida per convidar tot aquell interessat en la pràctica de l´handbol a contactar amb els membres de la junta o per correu electrònic a handbol.llavaneres@gmail.com per obtenir qualsevol informació addicional.  Paral·lelament també es vol recollir i recuperar totes aquelles imatges, documents i objectes de l’anterior època i que hom estigui disposat a compartir per donar continuïtat a la cultura de l’handbol existent.
Amb aquest nou club es pretén millorar la diversitat en l’oferta esportiva, i respondre així a una demanda existent per aquesta pràctica que mai ha estat oblidada, després de tants bons moments que de segur han persistit en els records dels jugadors i aficionats actuals

Deixa un comentari