Publicat el 10/02/2022

Neix el Club Esportiu TecnoCampus per promoure l’esport i els hàbits saludables entre la comunitat universitària

 

La comunitat universitària podrà practicar diferents disciplines esportives amb condicions favorables gràcies a la creació del Club Esportiu TecnoCampus, un projecte que potencia, millora i engloba iniciatives anteriors

 

L’Ajuntament i el Club Esportiu TecnoCampus han signat un conveni marc que també inclou la incorporació d’un nou premi a la Nit de l’Esport i la creació de beques universitàries per a esportistes de relleu de clubs i entitats esportives incloses en el Club Esportiu TecnoCampus.

En aquests moments hi ha acords amb els clubs i entitats de la ciutat perquè la comunitat universitària pugui fer busseig amb tub, les activitats del Sorrall, snorkel, apnea, escalada, rem i lligues de futbol i bàsquet. L’objectiu és ampliar el nombre de convenis perquè l’oferta esportiva sigui el més variada possible, interessant i vinculada al territori.Tota l’oferta es pot trobar en un espai web on al clicar a l’esport s’indiquen les condicions horàries i les tarifes.

Aquest conveni marc per a la creació del Club Esportiu TecnoCampus també inclou altres acords com el de la creació d’una nova categoria en la Nit de l’Esport que s’anomenarà “Esport Universitari” així com la creació per part de TecnoCampus de 6 beques per a esportistes d’alt nivell per valor de 1.500 € per curs (750 € a càrrec de TecnoCampus i 750 € a càrrec del club o entitat vinculada). També hi ha l’aportació de 3.000 € del TecnoCampus al Servei d’Esport de l’Ajuntament per a promoure els valors socials de l’esport.

El Club Esportiu TecnoCampus és un projecte que potencia, millora i engloba altres iniciatives anteriors que perseguien el mateix objectiu que és el foment de l’esport i els hàbits saludables entre les persones joves. Aquest club va dirigit a tots els estudiants del TecnoCampus, tant de Graus com de Màsters i Postgraus, que en aquests moments són uns 3.600 alumnes.

Redacció
Imqatge: L‘alcalde, David Bote, la regidora, Bea Delgado, el director de TCM, Josep Lluís Checa i representant dels clubs esportius que hi participen i
Font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari