Publicat el 17/06/2016

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el director del Festival de Cinema, Jonathan Ruiz,  i el president de l’Associació Rosebud d’Amants del Cinema, Albert Guinart,  han presentat el Calella Film Festival que se celebrarà del 8 al 16 de juliol.

El festival té com a objectiu premiar el talent i l’esforç d’aquells que amb pocs recursos aconsegueixen fer un llargmetratge de qualitat. A més de la difusió i promoció del cinema, emfatitzant especialment en formar a les noves generacions tant en cultura cinematogràfica com en coneixements tècnics i creatius.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va destacar que el Calella Film Festival complementarà la gran oferta cultural que ja té Calella i interactuarà el màxim possible amb tota la ciutat gràcies a les projeccions a la Sala Mozart i el Xiri9 (cinema a la platja), així com amb la resta d’activitats a l’entorn del món del cinema.

Tal i com va explicar el director del Calella Film Festival, Jonathan Ruiz, el festival estarà format per tres seccions competitives, a més d’activitats, cursos i tallers. Com a plat fort del festival s’entregarà el “Premi Low Cost” on han participat més de cent pel·lícules internacionals i que té com a finalitat premiar produccions de baix cost i directors emergents. Degut al gran èxit de participació, s’ha volgut concedir un altre premi anomenat “Premi Rosebud” on hi participen tots aquells metratges que no complien les condicions necessàries per participar a la categoria “Low Cost”. Per últim, enfocat a un públic més jove, s’entregarà el premi “Límit 48 hores”, on hi participaran curtmetratges enregistrats i editats en tant sols 48 hores. El 13 de juliol s’anunciaran les pautes per participar i el dia 15 s’haurà de fer entrega del curt.

En relació amb les activitats, el festival inclourà diferents cicles on es podran veure des de clàssics dels anys 80 com “Regreso al futuro” o “The Gremlins”, passant per cinema familiar, pel·lícules premiades a diferents festivals i èxits de taquilla, una “Zombie Party”, tallers d’iniciació al cinema i classes de cinema per espectadors, entre d’altres.

Deixa un comentari