Neix AGIM, la nova associació que agrupa a les persones amb discapacitat física a Mataró i Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/01/2012

S’ha constituït l’Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme (AGIM), una nova entitat que pretén donar cobertura a les necessitats específiques de més de 250 persones amb discapacitat física d’aquesta àrea.
L’entitat oferirà serveis de caire sociosanitari, laboral i formatiu a aquest col·lectiu així com durà a terme tasques de sensibilització envers la societat, una necessitat evident després de la desaparició del Grup d’Invàlids de Mataró i Maresme (GIMM).
AGIM comptarà amb una estructura organitzativa simplificada i una gestió més eficient dels recursos. L’equip gestor estarà liderat per Pere Lorente, qui ha destacat que “endeguem aquest projecte amb il•lusió, esforç i treball, en una situació de retallades socials i en què s’estan posant pals a les rodes a la Llei de Dependència. Ara més que mai és necessària la implicació de tots.”
Com a propers projectes, l’associació té prevista la creació d’una xarxa social, la posada en marxa d’un centre de dia, així com la supressió de barreres arquitectòniques o la integració laboral dels discapacitats.
En aquest sentit, l’associació recorda la importància d’obtenir ajudes institucionals, i no només bones paraules, per tal de poder dur a terme tots els projectes.
Amb seu a l’antic local del GIMM (c/ Josep Monserrat Cuadrada, 33 de Mataró), AGIM serà el nou referent que representarà a aquest col·lectiu davant de les administracions, entitats locals, companyies de transport i qualsevol altre organisme públic o privat amb la finalitat d’assolir els seus objectius.
Les persones que estiguin interessades en rebre informació i/o formar part de la nova associació podran fer-ho a través del correu electrònic
agimm@agimm.org o bé al telèfon de contacte: 93-740-90-76.

Deixa un comentari