Necessitem Voluntaris/es. ASOA necessita les teves mans i la teva il·lusió per tirar en davant el dia a dia d´una entitat protectora d´animals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/06/2012

ASOA pròximament complirà 23 anys!!!, som una entitat que no te refugi d´animals abandonats, durant mes de 10 anys amb conjunt amb l´Ajuntament de Badalona, vam col·laborar amb la gestió del CMAAC (Centre Municipal d’Atenció als Animals de Companyia).


Des de 2007 Badalona te in situ el CCAAC (Centre Comarcal d´Atenció als Animals de Companyia), que dona servei a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besós.


Hem ates a mes 1300 animals i hem gestionat l´adopció de mes de 900, gestionem Colònies Controlades Felines Urbanes, 3 a Badalona, 1 a Montgat i Coordinem les de Sant Adrià de Besòs.


Col·laborem amb els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besós, en temes de denuncies de maltractament i abandonament d´animals, amb campanyes de tinença responsable de gats i gossos, de identificació amb el microxip, d´esterilització i cens.


Tenim presencia al tres municipis esmentats, i la nostre seu està a Santa Coloma de Gramenet.


Periòdicament muntem Estands Informatius al carrer als tres municipis, donant a conèixer la nostra tasca, els animals que tenim en adopció i a la pròpia entitat.


Som membres de la Plataforma Badalona Sense Correbous, que treballa per acabar amb la “Suelta de Vaquillas” que es fa al barri de Llefià a Badalona.


A primera vista el fet de no tenir Centre d´Acollida pot sembla poc atractiu per fer-te voluntari/a, però com veus fem molta feina, i molta tenim per fer, actualment som 13 voluntaris/es compromesos i des de fa un mínim de 10 anys cadascun, però necessitem ajuda, ja sigui com a socis/es com a voluntaris/es.


Posat amb contacte amb nosaltres, coneix el nostre equip i la nostra tasca, seràs ven rebut/da i necessitem les teves mans i la teva il·lusió per tirar en davant el dia a dia d´una entitat protectora d´animals, ASOA.


Els nostres propers STANDS seran:


-17/06 – de matí – Fira Cívica – Santa Coloma Gramenet (Can Zam)
-17/06 – tot el dia – Fira Mil·lenni – Sant Adrià de Besos (Plaça de la Vila i voltants)
-26-27-28/10 – tot el dia – Animaladda – Barcelona (Palau Sant Jordi)


www.asoa.net
asoa@asoa.net
607.259.753

Deixa un comentari