Publicat el 08/12/2020

Vilassar Comerç segueix organitzant diferents actuacions pensant en beneficiar la dinamització del comerç de Vilassar de Mar

Aquest any, donada l’actual situació, lamentablement, ens hem vist obligats a anul·lar, algunes de les activitats que teníem programades.

Programa d’activitats:

SORTEIG DE 2.500€
A cada botiga de Vilassar comerç disposen d’una urna i dels paperetes del sorteig… demana la teva i participa. Sortejarem 25 talonaris de 100,00 € per bescanviar a les botigues. Es farà entrega del premi el 22 de desembre i els premiats tindran fins al 31 de desembre per consumir els seus talons.

RUTA DE DIORAMES
Aquest any, REPETIM!! DONAT L’ÈXIT DE L’ANY PASSAT. Juntament amb l’associació de pessebristes de Vilassar de Mar, distribuirem 30 diorames als socis que ho han sol·licitat, per tal de col·locar-los a l’aparador del seu establiment i donar un caire Nadalenc al nostre poble. Qui faci la ruta complerta entrarà en varios sortejos…  segueix-nos a les xarxes i no et perdis res.

CARTA ALS REIS MAGS
Aquest any, els nostres botiguers són els patges reials… Tindreu les cartes als Reis Mags de l’Orient a les botigues associades a Vilassar Comerç.
El 4 de gener de 18h a 20h serán recollides per un patge Reial, en els següents establiments:

▶ Lighthouse, Carrer Sant Roc 50, Local 4

▶ Autoescola Mediterrania, C/ Carme 6
▶ Century 21 Ars, C/ Mestral 1-13 Local 3

▶ BCN Maresme, Plaça de Jeroni Gelpí, 3, local 7

▶ Carles Selva, C/ Sant Josep, 1

▶ La Copisteria, Narcís Monturiol, 76

▶ Cotofluix C. Sant Artur, 32

CAP INFANT SENSE JOGUINA
En marxa la campanya de recollida de joguines de Creu Roja. Com cada any donem suport aquesta iniciativa, perquè no volem cap nen sense joguina.

BOTIGUES NADALENQUES AL CARRER
Divendres 18 i dissabte 19 de desembre

Aquest serà un cap de setmana per gaudir dels nostres carrers…  Moltes botigues disposaran els seus productes al carrer perquè es faci més agradable anar de compres i gaudir del Nadal

Des de Vilassar Comerç, seguim treballant per poder gaudir d’un Nadal diferent, donant-li color i alegria però dins les nostres limitacions.

 

 

 

Deixa un comentari