Publicat el 03/03/2021

Conferència telemàtica, dimarts 8 de març amb Clara Serra, al canal de l’Ajuntament a YouTube

Des de la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI iniciem, el dimarts 8 de març, aquest Cicle d’entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”,  amb la Clara Serra, professora, feminista, investigadora de la Universitat de Barcelona i autora de “Leonas y zorras” i “Manual Ultravioleta”.
L’objectiu d’aquest nou projecte és: promocionar lectures d’autores feministes i generar debat al voltant d’aquestes, oferir  un espai de representació pública per a les noies joves del municipi, que participaran com a entrevistadores de les autores. De manera que augmenti la seva participació i per consegüent el seu empoderament, pel fet de que puguin participar de forma activa en la vida del municipi. De manera paral·lela, el projecte també pretén atraure l’interès per la lectura i fer visibles diverses autores feministes.

El Cicle d’entrevistes a autores feministes “Parlem de feminismes”, té previst  la participació  de les següents autores:

  • Carla Valls  experta en endocrinología. 28 de maig. Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les  Dones.  Comentarem el seu llibre “Dones  invisibles per a la medicina”
  • Bel Olid  escriptora catalana. 28 de juny. Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. comentarem el seu llibre, “Follem?”
  • Nerea Barjola  feminista, investigadora i escriptora. 25 de Novembre. Dia Internacional envers la violència contra les Dones. Comentarem el seu llibre “Microfísica sexista del poder del  cas  d’Alcásser i la construcció del terror sexual”.

 

Deixa un comentari