Publicat el 27/10/2020

Les nits de Músiques Tranquil·les es mantenen vives amb la proposta de cultura segura i readaptant el seu funcionament a les noves restriccions ocasionades per la propagació de la COVID-19

El grup d’arrels folklòriques Cayana, va protagonitzar el passat dijous 22 d’octubre al Teatre de l’Aliança el darrer i tercer Sold Out consecutiu de la temporada d’enguany de la Temporada Músiques Tranquil·les. En aquesta nova cita, de nou marcada per les mesures preventives d’aforament, higiene i distància aplicades per evitar la propagació de la Covid19, també s’hi va sumar el fet de la impossibilitat de subministrar servei de sopar i begudes als assistents.
Tot i així, l’acte es va desenvolupar amb èxit d’assistència demostrant que Mataró té ganes de música en viu i segueix apostant perla cultura segura.!

La propera cita amb la temporada tindrà lloc el proper dijous 12 de novembre amb el duet femení de jazz folklòric Escarteen Sisters.
La Flàvia i la Laia son les joves germanes nascudes al Penedès, dues veus, violoncel i violí: un quartet de cordes.
A dia d’avui han realitzat diverses gires europees i concerts arreu de Catalunya on han participat en diversos festivals de música.
En aquesta cita presentaran el seu primer àlbum; un recull de peces íntimes amb un folk clarament influenciat pel pop i el jazz.

*Més informació i compra d’entrades: https://musiquestranquilles.com/escarteensisters-12nov20/

Ens adaptem a les noves mesures horàries del toc de queda;
En aquesta propera ocasió, marcada pel toc de queda que impedeix que els esdeveniments culturals s’allarguin més enllà de les deu del vespre, el concert s’ha hagut d’avançar mitja hora.
Per tant, l’inici del concert es contempla a dos quarts de nou del vespre i es donarà per finalitzat a les deu de la nit permetent als assistents el marge autoritzat de retorn a les seves llars fins les onze.
En aquesta nova cita tal com ja va passar amb l’anterior, no serà possible oferir el servei de sopars ni begudes durant l’espectacle.
Des de l’organització, ens mantenim a l’espera dels canvis en la normativa per a readaptar el servei a les mesures que s’anunciin.
Com ja és habitual en aquesta temporada, per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades només es poden comprar online i amb reserva de taula.!

 

 

Deixa un comentari