Publicat el 15/06/2022

Un total de 14 músics amb reconeixement internacional compartiran l’escenari de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, per preparar els dos concerts programats per al 20 i el 21 de juliol

 

 

 

La primera proposta, amb el títol entre Europa i Amèrica, farà un recorregut per diferents autors amb obres de Dvorák, Prokófiev, Bernstein Barber i Hindemith.
El segon i darrer concert estarà dedicat a Xostakóvitx, amb una obra en memòria de les víctimes del feixisme i de la guerra, i Messiaen.

Les entrades es poden adquirir a partir del 15 de juny a l’Oficina de Turisme i per Internet des d’aquest enllaç. També hi haurà la possibilitat d’assistir a les audicions obertes al públic dels preparatius dels dos concerts.

Un esdeveniment musical únic a Catalunya

Músics en Residència és una iniciativa única i singular dins del panorama musical a Catalunya. Al mes de juliol, un grup de músics que desenvolupen una carrera de nivell internacional, fan una estada a Alella per preparar els concerts. Tots els seus assajos són oberts al públic, amb el propòsit d’apropar tothom al procés d’interpretació musical i de permetre veure, entendre i copsar l’intens treball dels intèrprets. Al llarg de les edicions de les onze edificions anteriors han participat més de setanta músics.

Els músics convidats s’allotgen en cases particulars de socis i col·laboradors, un dels trets diferencials del projecte. L’acollida d’aquestes famílies es complementa amb la implicació de comerços i entitats de tot el poble que fan de Músics en Residència un projecte de convivència i de comunitat.

CONCERTS 2022
Dimecres 20 de juliol: Entre Europa i Amèrica
– Dijous 21 de juliol: Refugi i lloança
Ambdós serán  a les 19.30 h, a l’Espai d’Arts Escènique Casal d’Alella

Venda d’entrades
Les entrades es posaran a la venda a partir del 15 de juny a l’Oficina de Turisme i per Internet des de la plataforma alella.koobin.cat.

Més informació a: musicsenresidencia.com
Fulletó: https://alella.cat/ARXIUS/2022/Cultura/Fulleto_MenR_2022_v2.pdf

Assajos oberts al públic
Els assajos gratuïts i oberts al públic es faran a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella els dies 18 i 19 de juliol, de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 19:30h, i el 20 i 21 de 10:00h a 13:00h.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari