Publicat el 20/06/2016

Fins al 6 d´agost Cabrils acollirà un total de nou concerts, emmarcats dins un ampli ventall d´estils musicals, des de la música clàssica a l´electrònica.
Enguany, el festival pretén convertir-se en el referent musical de tot el Baix Maresme, gràcies a la participació d´artistes de la talla de Paco Ibáñez, Roger Mas o CaboSanRoque.
Pels més petits, també s´oferiran concerts familiars, amb grups com The Pinker Tones o Reggae per a Xics.

Però no tot serà música. Enguany, Cabrils vol fer del festival una fusió de música, gastronomia i patrimoni del poble. Per aquest motiu, al festival, la gastronomia estarà representada amb sopars que oferiran diferents restauradors del municipi, al mateix recinte dels concerts, amb degustacions de productes maresmencs, així com els vins de la DO Alella que es fan al nostre entorn.

El festival estarà ubicat a l´Arborètum de Catalunya, un parc on estan representats els diferents ecosistemes forestals de Catalunya.
Barrejant gastronomia i patrimoni natural, juntament amb la programació musical, el festival pretén oferir una experiència global pel gaudiment dels cinc sentits.

Artistes i actuacions:

– BANDA ASHÉ
Amb un repertori que combina temes propis i versions de temes antològics cubans.

– ORQUESTRA DE CAMBRA DE L’EMPORDÀ
Concerto a tempo d´umore. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica.

Divendres, 15 de juliol
Can Barba – Arborètum de Catalunya, 22h
Preu: Guingueta: 15€ / Anticipada: 10€

– REGGAE PER XICS
Concert amb 11 músics on es presenta un repertori de cançons populars i d´autor d´arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes, creant un espectacle dinàmic, alegre i participatiu

Dissabte, 23 de juliol
Can Barba – Arborètum de Catalunya, 12h
Concert familiar / Gratuït

– THE GOSPEL VIU CHOIR
   Reload
La formació ha actuat a molts escenaris de renom, compartint cartell amb grans artistes del panorama internacional com Sharrie Williams & The Wiseguys, The Kingdom Choir, Natalie Cole, Jorge Drexler, Lluís Llach i Joaquin Sabina, entre d’altres.

Dissabte, 23 de juliol
Can Barba – Arborètum de Catalunya, 22h
Preu: Guixeta: 15€ / Anticipada: 10€

– PACO IBÁÑEZ
   Vivencias
Cançons d’amor, lluita i resistència, de pur existencialisme, que han esdevingut himnes generacionals. Vivencias ja ha passat per París, Sevilla o Barcelona

Diumenge, 31 de juliol
Can Barba – Arborètum de Catalunya, 22h
Preu: Guingueta: 30€ / Anticipada: 22€

– CABOSANROQUE
   Màquines humanes
Construcció de màquines musicals i l’exploració de les seves capacitats expressives, en un procés de recerca sobre la generació de sons per mitjans mecànics i automàtics. “12 Rounds” és la seva última creació.  Es poden escoltar motors, llaunes, molls, caixes de banjo i una infinitat de peces assemblades amb grans dosis d´imaginació.

– JOE CREPÚSCULO
És un dels autors més prolífics del pop independent espanyol i un dels personatges més particulars i creatius d’Espanya. La cultura i el folklore hispà, en mans seves, gaudeix d´una llibertat i un desvergonyiment poc comuns.

– SARA V
Dj i productora cabrilenca. Va actuar a la Nit Jove de la Festa Major de Santa Helena 2015, amb molt èxit. Va ser així quan es va decidir dedicar una nit a la música electrònica per ampliar el ventall d’estils i aconseguir la participació dels joves al festival.

Dissabte, 6 d´agost
CABOSANROQUE / JOE CREPÚSCULO / SARA V

Can Barba – Arborètum de Catalunya, 21:30h
Preu: Guingueta: 12€ / Anticipada: 8€

VENDA D´ENTRADES
On-line: CABRILStiquet (www.musicab.cat)
Anticipades: Centre Cívic La Fàbrica (C/Domènec Carles, 21)
Guigueta: des d´1:30h abans del concert

ZONA GASTRONÒMICA/SOPARS I TASTS
Restaurant Can Rin (www.canrin.cat)
TestUan (www.testuan.com)
Oriol Artigas Viticultors (www.oriolartigas.com)

Deixa un comentari