S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 5 juny 2019

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48

Cloenda del Curs de l’Aula d’Extensió Universitària (15 anys de l’Aula d’Extensió Universitària).   Concert: Viena, punt de trobada. Des del punt de vista musical, i també en altres àmbits, de tots és coneguda la importància d’una ciutat com Viena. Orquestres, directors, escoles, compositors, intèrprets….la capital austríaca és una de les més antigues d’Europa amb […]

Agenda
dimecres 14 novembre 2018

Los gavilanes

Sarsuela a càrrec de l’Orquestra i Cor Aula Lírica de Granollers. Organitzen: Foment Mataroní i Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.    

Agenda
dimarts 13 novembre 2018

Concerts de valsos

Orquestra Haromonia i Coral l’Amistat dirigits per Albert Deprius. Un concert per a tots els públics on els valsos i les polques típiques del concert de cap d’any els esquitxem amb algunes notes nadalenques. Entrades: 15,50 € anticipades / 15,50 € el dia del concert.

Agenda
dilluns 17 setembre 2018

Amics de la Música

Concert a càrrec de l’orquestra “Amics de la Música”. Orquestra que es va fundar l’any 1975, especialment dedicada a difondre els grans temes clàssics de la música lleugera del segle XX. Interpretaran peces del panorama musical nord-americà amb autors com Duke Ellington, Glenn Miller, Coler Porter, etc. I també bandes sonores de pel·lícules, sarsueles i […]

Agenda
dijous 21 juny 2018

Orquestra Gira-sol + Dj Litus

Festa Jove de Canet de Mar, Barraques. Festa popular Alternativa. L’ orquestra Gira-sol combina el ball amb les arrels de la festa popular catalana. Dj Litus. Disco Mòbil , karaoke… Ho organitza: Comissió Festa Jove Barraques, Àrea de Joventut i Àrea de Festes.

Agenda
dilluns 24 juliol 2017

Orquestra Venus

Concert de Gala a càrrec de la Venus Orquestra. 12 músics en escena oferint un concert elegant i popular i un ball actual per a totes les parelles.  Tot seguit. Ball de gala. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Agenda
divendres 28 abril 2017

Orquestra Maribel

Concert de Cal Txiringu amb L’Orquestra Maribel. Els Maribel són set músics i el seu ampli repertori és un còctel fresc de música dels 80 fins a la d’ahir mateix. Li posen bon rotllo i bon humor, ho barregen tot i ho serveixen amb aire fresc.

Agenda

Orquestra Selvatana

L’Orquestra Selvatana serà l’encarregada aquest any d’amenitzar-nos el ball de les Festes de Maig. Amb més de cent anys d’història, és una de les orquestres més importants del nostre país. Música de sempre per ballar a ritme de Festa Major.

Agenda
dijous 13 abril 2017

Un Concert de Pel·lícula! a benefici de la Fundació Badalona contra el càncer

Un Concert de Pel·lícula! és un espectacle musical dedicat a les bandes sonores dels films de les darreres dècades. Sota la direcció de Bruno Nájera, director i president de la Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona. Per als amants del cinema i de les bandes sonores aquest és el vostre espectacle! Amb un equip […]

Agenda
dilluns 6 març 2017

Orquestra de Cambra de Granollers

L’ambaixador de totes les Rússies no podia dormir. Ni els massatges, ni els contes a la vora del foc, ni les infusions de camamilla no aconseguien que s’adormís. Aleshores va arribar Bach amb aquell partitura màgica màgica. Vols sentir les famosíssimes Variacions Goldberg? Aquí les tens: amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado […]