Publicat el 02/06/2021

Calella recupera de ple una de les festivitats més importants. La recaptació de les entrades anirà a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Les calellenques i calellencs recuperen una de les festes més especials de la ciutat, que compta amb una programació molt completa, per a tots els públics i que té la mirada posada en projectes socials.
L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha destacat a la roda de premsa de la programació de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita que “hem treballat molt perquè la nostra ciutadania torni a gaudir de la cultura i l’oci. Però els nostres esforços també s’han centrat per generar un impacte social; és per això que les entrades d’aquesta festa tan especial aniran a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, una entitat de casa nostra que fa una gran tasca per lluitar i investigar aquesta malaltia”. Ha acompanyat a l’alcaldessa el coordinador de la programació cultural, Marcel Pla.

Les entrades es poden aconseguir de manera anticipada a partir d’avui a través del web www.entrapolis.com , o a la taquilla de la Sala Mozart els dimecres 2 i 9 de juny de 18.00 h a 21.00 h; també es podran adquirir una hora abans de l’espectacle sempre que no s’hagin exhaurit abans.

La Festa de Sant Quirze i Santa Julita d’enguany conté moltes novetats:
la primera és que l’Ajuntament, en el primer acte, realitzarà la signatura del conveni que vincula a Calella amb l’organització i celebració de ‘Screamin Festival’. La signatura serà el precedent a la celebració d’un concert de la mà de The Velvet Candles.

Aquesta festa tan especial també comptarà amb la celebració de la segona edició del Festival Impuls; un total de cinc concerts de músics de la ciutat i de la comarca i que s’està consolidant com a un festival de referència.

La cultura popular és un dels motors de cada municipi. Moments on els més grans i els més petits s’ajunten i comparteixen una mateixa il·lusió.
El retorn de la Colla de Geganters/es i Grallers/es satisfà un clam transversal de la ciutadania i recupera la identitat de la Festa de Sant Quirze i Santa Julita.

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha apostat per organitzar el Festival de Circ, un altre festival plenament consolidat que celebra la segona edició i on els més petits ja van poder gaudir de grans actuacions durant la Festa Major de Calella, el setembre de 2020, i que va tenir una gran rebuda. Se celebraran un total de quatre espectacles.

El tancament anirà a càrrec de l’Orquestra Montgrins, formada per dotze intèrprets i quatre cantants, que oferiran el tradicional concert de cada edició, el d’enguany serà íntegrament en català.

La Festa de Sant Quirze i Santa Julita, oferirà un gran ventall de possibilitats perquè l’11, 12, 13, 15 i 16 de juny la ciutadania gaudeixi d’uns dies molt especials. A més de la programació que ofereix també es mantindran el tradicional Concert-Vermut o l’Ofici de la Secretària i el Solemne.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania la importància d’anar a comprar les entrades per grups de persones que mantinguin un contacte habitual.
Durant la celebració de la Festa s’aplicaran totes les mesures de seguretat dictades pel PROCICAT que estiguin en vigor el dia de cada actuació.
S’haurà d’arribar amb 20 minuts d’antelació per fer una entrada esglaonada, fer ús de gel desinfectant i els seients estaran preassignats i per ordre de reserva.

Programa: https://www.calellabarcelona.com/downloads/calella-fm-petita-2021.pdf

 

Deixa un comentari