Publicat el 08/07/2021

La programació, d’aquest any va del 21 al 25 de juliol de 2021 en aquesta emblemàtica masia de Cabrera de Mar, en la seva 9a edició 

 Una programació de luxe en un entorn privilegiat. Podrem gaudir d’un ampli ventall de música en viu de primer nivell, en un espectacular mas amb un màgic jardí i amb unes sempre cuidades gastronomia i decoració.
Tot això és el que proposa el cicle ‘Concerts d’Estiu a Mas Pujol’, que es celebrarà del 21 al 25 de juliol en aquesta emblemàtica masia dins del terme municipal de Cabrera de Mar i comptarà amb actuacions de tant alt nivell com:
– Abba the new experience tribut al grup suec mundialment conegut, pels amants dels clàssics.
Big band & Tribut Frank Sinatra,
per no quedar-se indiferent ens cantarà l’irreverent i transgressor Albert Pla.
Per els amants del piano la coneguda artista Laura Andrés i
Per finalitzar un grup que sempre trionfa entre els mes grans Los Sirex.

A l’exterior de la masia trobareu obres del reconegut escultor i forjador Mataroní Pol Codina. L’espai té un aforament màxim de 300 persones assegudes, mantenint totes les mesures de seguretat que indiquin les autoritats sanitàries en cada moment, disposa d’aparcament privat, gastronomia acurada amb productes de proximitat de la mà de Simultani catering i com cada any s’elabora una carta de gintònics, mojitos, còctels variats, vins i caves de la comarca.
L’entorn és màgic, el format és petit i personalitzat on l’artista interactua amb els espectadors i s’hi relaciona, on tens l’opció de sopar tot degustant el tan esperat “Còctel Mas Pujol”.

Les entrades es poden comprar a través de la plataforma digital codetickets.com
Aquest any repetim la possibilitat de reservar taula VIP amb l’entrada juntament amb una ampolla de cava.

Els ‘Concerts d’estiu a Mas Pujol’ van néixer de la iniciativa conjunta entre l’equip de Mas Pujol i l’empresa d’esdeveniments, sonorització i il·luminació Albasound, creant un projecte cultural nou i diferent: L’objectiu va ser oferir l’oportunitat als assistents de descobrir una nova manera de gaudir la música en una de les joies del maresme, d’una manera propera i de qualitat.

Mas Pujol – carretera de Vilassar de Mar a Argentona, km. 2,7 – Cabrera de Mar

Deixa un comentari