Publicat el 23/11/2021

Diumenge 28 de novembre a les 19h es realitzarà el concert anual de la música de l’Arxiu parroquial. El concert anirà a càrrec de l’Ensemble In Sana Poetica, sota la direcció de Jordi Ribell

Amb motiu de la diada de Santa Cecília, patrona de la música, cada any l’àrea de Cultura realitza la producció d’un concert de les partitures que es conserven a l’arxiu musical de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar.
L’Ensemble In Sana Poetica, sota la direcció de Jordi Ribell, i els músics catalans Ferran Mitjans, Montserrat Bertral, Marta Rodrigo, Miquel González han preparat un programa dels compositors Felip Olivellas, Tomàs Milans, Joan Barter i Francesc Valls, i han titulat la proposta “Músics catalans: tons i motets del XVII i XVIII”.

El concert es durà a terme el proper diumenge 28 de novembre de 2021 a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar a les 19h. L’entrada és gratuïta.
Una part del concert es grava en directe per després musicar el visionat de les partitures en el mòdul interactiu que hi ha a la sala d’Història de Canet a la Casa museu Ll. Domènech i Montaner.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

 

Deixa un comentari