Publicat el 20/06/2017

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya  i el Museu Marítim de Barcelona s’han unit aquest estiu per proposar una divertida activitat conjunta:

El Museum Quiz Summer Tour, un trivial per equips que es jugarà consecutivament a cada un dels quatre museus tots els dimecres de juliol a la nit. S’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Aquests quatre grans museus han adaptat aquest  joc que consistirà en tres rondes de 10 preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus.
Les preguntes, que s’han de respondre per escrit,  les formula el quizmaster,  responsable de conduir i animar una sessió que transcorrerà en un ambient distès i amb servei de bar. Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys,  apuntar-se en equip ( mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit.
L’actor i humorista Alberte Montes serà el quizmaster de la primera edició del Museum Quiz Summer Tour www.albertemontes.com

Recorregut del  Museu Quiz Summer Tour

5 de juliol  Museu de Ciències Naturals (Museu Blau):
12 de juliol Museu Nacional d’Art de Catalunya
19 de juliol Museu d’Arqueologia de Catalunya
26 de juliol Museu Marítim de Barcelona
Horari : de 22 a 23.30 h
Activitat gratuïta
És imprescindible inscripció prèvia a:  http://museuciencies.cat/museumquizbcn/

 

 

 

Deixa un comentari