El Museu de Nàutica i l'Oficina de Turisme del Masnou reben el certificat Biosphere | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/03/2018

El passat 13 de març, el Museu de Nàutica i l’Oficina de Turisme del Masnou van rebre el certificat d’adhesió al Biosphere, un reconeixement al compromís del desenvolupament del turisme sostenible i responsable.

També van ser distinigides les empreses masnovines The Maresme Waves i Grus Apartments, segons informa elmasnouviu.cat.

En l’acte es van atorgat un total de 245 adhesions a diversos projectes i empreses turístiques de la província de Barcelona, 40 de les quals eren per a iniciatives turístiques del Maresme; convertint-se en la comarca amb més distintius Biosphere.

Aquesta iniciativa, posada en marxa recentment, està liderada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, tot i que a la comarca del Maresme la gestió directa recau en el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

L’acte de lliurament de les adhesions, a la Llotja de Mar de Barcelona, va estar presidit per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. La regidora de Turisme, Neus Tallada, va recollir les distincions del Museu de Nàutica i l’Oficina de Turisme del Masnou.

La certificació Biosphere Destination es basa en un sistema de certificació que, a més d’establir criteris de qualitat i medi ambient, inclou requeriments de sostenibilitat com la responsabilitat social, la conservació dels béns culturals, la satisfacció de les expectatives dels turistes sobre el destí i la millora de la qualitat de vida de la població.

Deixa un comentari