Publicat el 15/07/2020

Son Motocicletes elèctriques, tipus escúter, amb 120 km d’autonomia, bateries d’alta densitat de grau d’automoció, tenen una imatge corporativa basada en l’alta visibilitat i són 100% sostenibles

L’alcalde, David Bote, i la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal, han assistit a la presentació de les 15 motocicletes elèctriques de la Policia Local. Aquests vehicles 100% sostenibles substitueixen 15 motos convencionals de la flota amb l’objectiu, recollit al PAESC, d’aconseguir progressivament que els vehicles municipals siguin d’emissió 0.
Les motocicletes, fabricades íntegrament a Europa, incorporen noves bateries d’alta densitat amb una autonomia de més de 120 km, amb un sistema de llums que les fa molt visibles i segures. Aquesta seguretat es reforça amb la provisió d’una retolació corporativa basada en l’alta visibilitat (patró Battenberg), en una suspensió, un sistema de fre i un xassís que les converteixen en un dels models de motocicletes més adients per les funcions de protecció de la seguretat de la Policia Local. Els vehicles, amb un cost unitari de 14.200 €, han estat adquirits mitjançant licitació pública.
L’ús dels vehicles són prioritàriament per a les unitats de proximitat: Policia de Barri, Convivència i Civisme.

Substitució progressiva
Els vehicles de la Brigada Municipals així com els de la Policia Local i d’altres serveis de l’Ajuntament es van renovant de forma progressiva, en funció de les línies pressupostàries, i sempre amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat sostenible.

 

 

 

 

Deixa un comentari