Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, del 6 al 29 d´abril | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/03/2012

De divendres 6 a diumenge 29 d´abril, els restaurants participants a la mostra ofereixen menús que inclouen pèsol i coca de Llavaneres. Us animem a gaudir de les propostes que ofereixen els restaurants participants en aquesta tretzena Mostra Gastronòmica del Pèsol.


La 13a Festa del Pèsol es farà del 26 al 29 d´abril
Llavaneres no faltarà a la cita de la Festa del Pèsol 2012. Del 26 al 29 d´abril, el municipi tornarà a fer bandera del seu producte d´horta més preuat, el pèsol garrofal, que per les seves característiques, la seva dolçor i la seva textura, s´ha guanyat el sobrenom de la perla verda del Maresme. La Mostra Gastronòmica que acompanya la Festa del Pèsol se servirà en una desena de restaurants, fins al 29 d´abril.
Fira el Pèsol
Dins aquesta festa i concretament el dissabte, 28 d´abril de 2012  a les  10 h matí celebrarem la Fira del pèsol, que constarà en exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants, i tallers infantils.
Lloc: Parc de Ca l´Alfaro
Durada: De 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.30 h
La festa comptarà també amb activitats que són ja clàssiques, com el sopar de gala amb el lliurament del Pèsol d´Or, el taller de cuina i la degustació i la visita a la Fira, en l´incomparable marc del parc de Ca l´Alfaro.
La novetat d´aquest 2012 és el lliurament del guardó de la Coca d´Or, en el transcurs del sopar de gala. El reconeixement s´afegeix al Pèsol d´Or, que enguany arriba a la sisena edició. Com en el cas del pèsol, es tracta de premiar personalitats que hagin contribuït a promoure o impulsar la coca de Llavaneres.
Nota d´interès: Durant el dos dies d´exposició i venda de productes hi haurà una parada en la qual es podran comprar els tiquets per a la degustació de diumenge i també diferents materials de la festa, com gorres, globus i davantals.

Deixa un comentari