Publicat el 03/05/2016

Dimecres 4 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc a la Sala Oberta del Teatre Auditori de Granollers
(c. Torras i Bages, 50) la inauguració de l’exposició fotogràfica de Miquel Liso el millor fotògraf de la Fórmula 1. 

Mostra organitzada per Pam deSis on s’exposaran 21 imatges sota el nom “PAINTING FORMULA ONE SLOW SPEED”, aquest serà el primer esdeveniment d’aquesta nova galeria granollerina, després de l’etapa anterior com a gestors de l’Espai BM. 

Aquest projecte artístic mostra el món de la Formula 1 com ningú l’havia aconseguit captar abans. És el resultat de tres anys de dedicació exclusiva durant el Grand Prix i de més d’1 milió de fotografies fetes, que finalment s’han sintetitzat en una selecció de 100 imatges úniques i irrepetibles. 

Han estat captades a velocitat lenta amb la qual descompon els elements més essencials de la Formula 1 i impregna una explosió de color, llum i textura fora del normal. 

Assistiran a la inauguració:

Sr. Josep Mayoral, alcalde de la ciutat 
Sra. Alba Barnusell, primera tinent d’alcalde 
Sra. Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica 
Sr. Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona – Catalunya 
Sr. Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona – Catalunya 
Sr. Miquel Liso, fotògraf 
Sra. Laia Ferrer, periodista de TV3 
Sra. Angela Icart, Pam deSis 
Sr. Toni Xamaní, Pam deSis 
Representants del Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental 
Representants de l’Associació de comerciants Gran centre Granollers
Personal tècnic de l’Ajuntament de Granollers, Granollers Mercat, Granollers Escena i del Circuit de Barcelona – Catalunya 

Laia Ferrer, presentarà l’acte inaugural i conduirà el torn d’intervencions per part de: Toni Xamaní – Miquel Liso  – Vicenç Aguilera – Josep Mayoral 

Sorteig de 2 entrades per part de Gran Centre Granollers 

Aquesta exposició es podrà veure fins al 15 de maig, en horari de 17 h a 20 h. Precisament, en l’escenari d’aquesta exposició al Teatre Auditori, es farà el sorteig de 2 entrades per al Gran Premi de Fórmula 1 per als dies 13, 14 i 15 de maig al Circuit de Barcelona. 

Fins al 7 de maig, inclòs, es poden trobar als comerços i empreses de serveis adherits a Gran Centre Granollers urnes on dipositar la butlleta de participació per entrar en el sorteig. 

El ?‎pilot de Sant Antoni de Vilamajor Àlex Palou, de l’escuderia Campos Racing i que corre en la GP3 Series, extraurà el ?guanyador/a el dimarts dia 10 de maig a les 19 h. 

Deixa un comentari