Publicat el 13/10/2021

Una trobada del teixit associatiu local que té el suport tècnic de la regidoria de Participació Ciutadana

La Mostra es desenvoluparà durant el diumenge 17 d’octubre entre el Centre Cultural Calisay i l’espai central de la Riera, davant de l’Asil Torrent.
A les 10 del matí hi ha programat un acte de benvinguda de la Comissió organitzadora de la Mostra a totes les entitats i assistents a l’espai de la nostra, davant de l’Asil.
Tot seguit es farà un minut de silenci en record de les víctimes de la Covid-19. Al mateix lloc començarà, tot seguit, una audició de sardanes.

Al patí del Centre Cultural Calisay, a partir de dos quarts d’11, es farà un taller d’instruments de batucada. I a les 11 començarà l’actuació itinerant de la secció d’acordions de la Societat Coral l’Esperança.

A les 11, també començaran diverses xerrades simultànies. A la sala Noble del Calisay, l’AVAM farà una xerrada “On som? On volem anar?”. I, a la sala 1 d’octubre,  l’AFA de l’Institut Els Tres Turons presentarà “eina per gestionar-se emocionalment”.

A migdia, a la sala 1 d’octubre, actuarà la Coral Esperança. I per l’espai de la Mostra, a la Riera, hi actuarà la batucada Batuaixa fins a la 1 de la tarda, que s’ha programat una ballada de sardanes per l’Ateneu Arenyenc que finalitzarà amb una actuació de Batuaixa.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari