Mostra de Teatre Dani Tàpias, del 5 de maig al 8 de juliol a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/04/2012

La secció de teatre d´El Casal de Llavaneres ha decidit canviar les dates de la Mostra de Teatre Dani Tàpias i avançar-la a la primavera. Del 5 de maig al 8 de juliol, aprofitant el bon temps. La mostra, que arriba a la quinzena edició, portarà a l´escenari quatre propostes teatrals i l´estrena d´un documental molt especial, que repassarà la tradició teatral de Llavaneres dels darrers trenta anys…
Homenatge a 30 anys de teatre
La 15a Mostra es va obrir el dissabte 5 de maig,  amb la projecció de l´audiovisual 30 anys de teatre a Llavaneres.


 


Punt i seguit…
La Mostra continuarà diumenge 27 de maig, a les 18 hores
, amb una altra comèdia: Veus les línies? La companyia Punt i Seguit teatre presenta una obra de creació pròpia. Aquest és el punt de partida de la història: “El meu amic Sergi s´ha comprat un quadre. Es tracta d´una tela d´aproximadament un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc, però si ajustem una mica la vista, podem observar unes finíssimes línies blanques transversals…


La gata damunt la teulada de zinc
La 15a Mostra inclourà també la representació de la mítica obra La gata sobre la teulada de zinc a càrrec del Patronat Parroquial de Santa Maria de Palautordera. Es tracta d´una proposta inclosa en la 14a Mostra que es va haver d´ajornar per motius aliens a l´organització. La podrem veure el 2 de juny, a les 22 h, a la sala polivalent d´El Casal de Llavaneres.


El sopar dels idiotes
La 15a Mostra de Teatre Dani Tapias es tancarà en plena Festa Major de la Minerva, diumenge 8 de juliol, a les 21.30 hores.
La companyia Inestable d´El Casal pujarà a l´escenari del parc de Ca l´Alfaro l´obra El sopar dels idiotes, sota la direcció de Gerard Albert i Manel Martínez.

Deixa un comentari