Publicat el 10/05/2017

Segons ha pogut saber l’ACN, cultivaven la droga en una granja de pollastres abandonada

Els Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dimarts una plantació il·legal d’unes 5.000 plantes de marihuana en una granja de pollastres abandonada de Puiggròs (Garrigues).
Segons ha pogut saber l’ACN de fonts pròximes al cas, els Mossos han dut a terme un ampli dispositiu policial, format per com a mínim quatre unitats, que durant tot el matí i fins passades les tres de la tarda han estat inspeccionant la zona. Durant l’actuació policial també s’han detingut dos homes i una dona, dos d’origen serbi i un croat.
Segons les mateixes fonts, es tracta d’un cultiu interior i els detinguts tenien connectats a la xarxa de manera fraudulenta els aparells necessaris per assegurar el creixement de les plantes.
La investigació segueix oberta i està previst que els detinguts declarin entre avui i demà a la comissaria dels Mossos acusats d’un delicte contra la salut pública, i que passin aquesta setmana a disposició judicial.

Es tracta d’una de les troballes de droga més grans que s’ha fet mai a la demarcació de Lleida. L’últim comís dels Mossos d’Esquadra va ser al febrer al polígon industrial El Segre de Lleida, on van trobar en una nau industrial 800 plantes de marihuana i cinc quilos i mig de cabdells d’aquesta droga.
ACN-Lleida

Deixa un comentari