Publicat el 26/09/2017

La policia ha iniciat els treballs per identificar els cossos i saber si es tracta de la parella de joves desapareguts ara fa un mes

Els Mossos d’Esquadra han localitzat els cadàvers de dues persones a l’interior del pantà de Susqueda (Selva). Els cossos els ha trobat aquest dimarts la unitat aquàtica dels Mossos, que han iniciats els protocols per poder-los identificar i saber si es tracta de la parella de joves desapareguts ara fa un mes. Els joves tenen 21 i 23 anys i són veïns del Maresme.

Els dos joves de Cabrils i Arenys de Munt van marxar el 24 d’agost a fer una excursió amb caiac al pantà de Susqueda i els seus familiars van denunciar la seva desaparició dos dies més tard, el 26 d’agost. Des d’aleshores desenes d’efectius d’emergències i voluntaris van participar en els dispositius per trobar la parella. La recerca es va fer a les aigües del pantà i als seus voltants.

El 3 de setembre, i després de finalitzar sense èxit el novè dia de recerca el cos dels Bombers de la Generalitat, es va decidir suspendre la recerca per falta d’indicis. Dies abans es va trobar el vehicle de la parella al pantà que va ser enfonsat intencionadament i també va aparèixer el caiac mig enfonsat, carregat de pedres.

ACN Susqueda
Foto: La comitiva judicial al pantà de Susqueda aquest 26 de setembre del 2017.

 

Deixa un comentari