Publicat el 20/07/2019

En el primer cas es tracta d’un habitatge del carrer Sant Miquel i el 2n està ubicat al carrer Dr. Martí Casas

El passat dijous els Mossos d’Esquadra i la policia local de Premià de Mar va detenir cinc persones que estaven ocupant dos habitatges.
En el primer cas es tracta d’un habitatge del carrer Sant Miquel del qual es va rebre una petició de suport per part dels Mossos. Es tracta d´un habitatge de 1a residència que havia estat ocupat mentre els propietaris eren de vacances. Aquests, en tornar i detectar que l´habitatge havia estat ocupat, van avisar el 112. A dins de l´habitatge hi havia quatre persones que van ser detingudes i estan a l’espera de passar a disposició judicial.

El 2n habitatge està ubicat al carrer Dr. Martí Casas i en aquest cas es tracta d´una segona residència. La policia local va rebre un avís dels Mossos d´Esquadra perquè havia saltat l’alarma la matinada de dimecres a dijous.  La policia local hi va anar i en veure llum a dins va localitzar el propietari, que va manifestar que fins l’endemà no hi podia anar. Com que no hi havia la possibilitat d’accedir a l’habitatge, el servei va quedar ajornat i el dijous al matí s’hi va poder entrar. S’hi van trobar dues persones, una de les quals va fugir i l’altra es va enfrontar a la policia amb una arma blanca. Aquesta persona va ser reduïda i posteriorment detinguda.

 

Deixa un comentari