Publicat el 08/11/2017

El detingut també està acusat de frau elèctric per una connexió il·legal a la xarxa per garantir el manteniment de les plantes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 de novembre un veí de Sabadell de 20 anys que tenia una plantació de marihuana de grans dimensions en un pis del barri de la Salut de Badalona. Les plantes estaven repartides en tres habitacions i hi havia un total de 315 exemplars. El manteniment de la plantació requeria un consum elèctric tant elevat que superava amb escreix el que podia suportar la instal·lació elèctrica del domicili, amb el conseqüent risc d’incendi. A més, es dona la circumstància que la connexió la xarxa era il·legal. El jove està detingut per un delicte contra la salut pública i un altre de frau elèctric.
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. L’home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

La investigació del cas la va iniciar la Guàrdia Urbana de Badalona arrel de la forta olor de marihuana que desprenia el pis, així com pel soroll de ventiladors o compressors d’aire condicionat que mantenien la plantació. Arrel d’aquests indicis, tècnics de la companyia elèctrica van constatar que el consum elèctric de l’habitatge era anormalment alt i que, a més, s’estava subministrant il·legalment.

Durant el posterior escorcoll del domicili, a més de la plantació, els agents també van trobar, en un altell del passadís, una bossa amb 100 grams de marihuana assecada i repartida en 53 bossetes preparades per al consum, amb un valor en el mercat negre de 20.000 euros.

ACN Badalona

 

Deixa un comentari